Het weer in België de volgende dagen

Advertentie
Mijn weer
    • You need the Adobe Flash Player.

    De rest van de namiddag blijft het zonnig met hooguit dunne wolkensluiers die geen afbreuk doen aan het aangename weer. Op veel plaatsen wordt de zomerse grens van 25 graden gehaald, zelfs aan zee is het erg warm bij maximaal 24 graden. De wind waait ondertussen matig uit zuidoostelijke richtingen.

    Vanavond blijft het nog een tijdje zonnig en warm, pas na 21 uur dalen de temperaturen onder 20 graden. Ook de rest van de nacht is er hooguit wat sluierbewolking aanwezig en het koelt slechts traag af. Uiteindelijk dalen de temperaturen tot gemiddeld 10 graden bij een zwakke, tot matige, wind uit oostelijke richtingen. Door de droge lucht is er vrijwel geen kans op nevel of mist.

    Morgen wordt opnieuw een aangename lentedag met zonovergoten perioden, hoewel er bij momenten ook wat meer wolken voorbij drijven. Het gaat echter vooral om hoge wolkenvelden die de zon slechts weinig hinderen. Het wordt opnieuw aangenaam warm bij maxima tussen 20 graden in de Ardennen en 22 à 24 graden aan zee en in het binnenland. De wind waait matig uit oostelijke richtingen.