Het weer op uw homepage

Advertentie
Mijn weer
 • Weer op uw website

  • U kan in 3 makkelijke stappen de actuele weersverwachting in uw website opnemen:

   1. Vul de naam of de postcode in van de gewenste plaats en druk op de knop. 'Zoek plaats'. Een lijst met steden die overeenkomen met uw keuze wordt dan getoond. Klik op de gewenste stad.

   2. Kies de inhoud die zal worden getoond en configureer de home page weerpagina volgens de opmaak van Uw keuze. U kan gebruik maken van één van onze vier opmaak templates als vertrekpunt.

   3. Wanneer U uw keuze rond de opmaak hebt voltooid, druk dan op de knop 'html actualiseren' onder de homepage weer preview. Knip nu de geactualiseerde html code en plak deze op de plaats op uw website waar de weersverwachting zal worden getoond. Uw homepage weerpagina is klaar!

 • Uitgebreid zoeken:


  Zoek gelijk klinkende plaatsen
  preview
  Hoofdinstellingen
  Design templates:
  Verwachting voor:

  Taal:


  Te tonen inhoud
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.

  Opmaak: Kleuren
   Titel:
  Kiezen
   Titel achtergrond
  Kiezen
   Datum:
  Kiezen
   Datum achtergrond
  Kiezen
   Font hoofdgedeelte
  Kiezen
   Achtergrond hoofdgedeelte
  Kiezen
   Rand:
  Kiezen
  Opmaak: andere elementen
   Titel font

   Titel letterdikte

   Datum achtergrond

   Datum letterdikte

   Font hoofdgedeelte

   Letterdikte hoofdgedeelte • Richtlijnen bij het gebruik van de weergrafiek

  • Het gebruik van de weergrafiek is gratis - het maakt niet uit of u een privé of een commerciële homepage hebt. Gelieve echter te noteren dat U slechts één weergrafiek per homepage/domein mag tonen en dat we geen garanties bieden op de beschikbaarheid van het homepage weer. We behouden ons ook het recht de dienst te stoppen of op éénder welk moment te wijzigen, zonder voorafgaandelijke informatie. Door de html code te integreren in Uw website aanvaardt U deze condities.
   U runt een commerciële website en U wenst zeker te zijn van de beschikbaarheid van Uw weergrafiek of van andere content van www.meteoservices.be ? Zend ons een mail via de contactpagina en we contacteren U met een op maat gemaakt aanbod.