Mijn MeteoGroup

Advertentie
Mijn weer
 • Bent u nog niet geregistreerd? Als u ook van de voordelen van persoonlijk weer gebruik wilt maken kunt u hier registreren.

  Wachtwoord vergeten?

  Geef a.u.b. het emailadres op waarmee u deze gebruikersaccount heeft geregistreerd. Klik vervolgens op "Wachtwoord verzenden" en u krijgt uw wachtwoord onmiddelijk toegestuurd. Zorg ervoor dat u geen typefouten maaakt in het emailadres.


  Uw persoonlijke weer

  Hier kunt u uw account registreren en configureren zoals u dat wilt. Geregistreerde gebruikers krijgen extra gegevens die niet beschikbaar zijn in het gratis gebied.

  De registratie is gratis en u kan uw gegevens verwijderen op ieder gewenst tijdstip.

  Op dit moment kunt u gebruik maken van de volgende eigenschappen:

  Mijn weer geeft direct toegang tot de 7-daagse weersverwachting en weercondities van uw opgegeven plaats. Op deze manier krijgt u sneller toegang tot de weersverwachtingen, het herhaaldelijk gebruik van de zoekfunctie naar een bepaalde plaats is hierdoor niet noodzakelijk.

  Mijn radar laat de huidige radarbeelden zien, direct ingezoomed op uw ingestelde plaats. Op deze manier kunt u direct zien of er regen, sneeuw of onweer in omgeving op komst is.

  Satellietbeelden van Europa worden ieder uur geupdate voor de geregistreerde gebruikers. In het gebied waar het gratis is, zullen de beelden om de 6 uur worden geupdate. Uiteraard kunt u beelden bekijken van de zichtbare of infrarode straling.

  Commentaar op de nieuwsartikelen over het weer kunnen door uzelf worden geplaatst. Op deze manier maakt u deel uit van de MeteoGroup website en geeft u feedback aan de meteorologen.

  We breiden de gebieden voor geregistreerde gebruikers stap voor stap uit. Zo kan het waardevol zijn om van tijd tot tijd eens te kijken, als geregistreerde gebruiker, op de website. Als u het op prijs stelt, kunnen we u op de hoogte houden van nieuwe rubrieken en applicaties.